مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخریب کمیسیون ماده 100

باسلام بنده یک منزل در منطقه 7 شهرداری شیراز خریدم بعد خانه ازمن اجاره کرد آن زمان طبقه سوم نیم ساخت بود بعداز یک ماه پروانه به من داد متوجه شدم که طبقه سوم خلاف ساخته به 137 اعلام کردیم که ماموران تخلفات اعلام کردن که هشت ماه قبل ما توقیف کردیم ولی اون بعد از فروش طبقه دوم شروع به اتمام طبقه سوم کرد پرونده به کمسیون ماده100ارجاع داد بعداز کارشناسی وکارشناسی دادگستریحکم تخریب طبقه سوم کامل و34 متر طبقه دوم و32متر طبقه اول دادو17میلیون جریمه چند بار هم اعلام کردن که جریمه پرداخت کنید حال آیا تخریب می‌کنند خودمون باید تخریب انجام بدیم مالک هم کل طبقات فروخته رفته وتوقولنامه نوشته مساعل اداری به عهد خریدار آیا میتونیم ازش هزینه بگیریم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله خودتان باید تخریب کنید برای رجوع به فروشنده بایدرقرارداد شما بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ دقیق حقوقی
در مورد حکم تخریب ساختمان ، نیاز
به اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو
متقابل خواهد بود