مشاوره حقوقی رایگان - سیم کارت و رجیستری تلفن همراه

با سلام. من حدود 8 سال پیش یه سیم کارت اعتباری از دوستم در ازای مبلغ 5000 هزار تومان گرفتم که دوستم هم از پدرش گرفته بود و پدرش هم از بقالی سر کوچه گرفته بود. من این سیم کارت رو تو تمام این سالها به نام خودم نزدم و اشتباها رجیستری موبایل هایی که خریدم را با این سیم کارت انجام داده ام. اخیرا مالک سیم کارت، سیم کارت رو فروخته و در خصوص انتقال رجیستری گوشی هایی که من خریدم همکاری نمیکنند. چجوری میتونم این ادعا رو ثابت کنم که من مالک گوشی های موبایل هستم (چون هم فاکتور معتبر دارم هم جعبه گوشی) و درخواست به کجا بدم که بشه رجیستری گوشی هامو به نام سیم کارتی که به اسم خودم هست بزنم؟ همچنین چون من اکانت تلگرام و واتس اپم با اون شماره فعال بوده، نمیدونم الان احتمال سوء استفاده ای از من وجود داره یا نه و به چه طریقی میشه پیگیری کرد که اطلاعات اکانت واتس اپ و تلگرام من، از اختیار ایشون خارج بشه؟
ممنون

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست اثبات بیع و الزام به انتقال دهید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .می توانید بامراجغع به دفاتر خدمات قضایی دادخواستی با عنوان اثبات وقوع عقد بیع والزام به تنظیم سند رسمی ارایه دهید