مشاوره حقوقی رایگان - عسر و حرج و حضانت پسرم

سلام. من میخام به دلیل عسر و حرج از شوهرم‌ جدا بشم. پسرم‌ 19‌ماهشه. شوهرم خیلی بداخلاقه و هیچ‌ توجهی به منو پسرم‌ نمیکنه و خیلی پولداره اما خسیسه. میخاستم بدونم میتونم بعد از 7 سالگی پسرم حضانتشو خودم بگیرم؟ شوهرم‌م یگه بچه رو بهت نمیدم نه الان نه بعدا

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا 7 سالگی حضانت با شما است بعد 7 سالگی اگر دادگاه صلاح بداند می تواند حضانت را به شما بدهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ابتدا بتید شرایط شما برای طلاق بررسی شود و حضانت هم بله تحت شرایطی

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
حضانت اطفال تاهفت سالگی بامادرشان است وبعد باپدرتاسن بلوغ
دادگاه می تواند چنانچه مصلحت طفل باتوجه به وابستگی عاطفی نسبت به مادر باشد بعد از هفت سالگی نیز حضانت را به مادر بسپارد مصلحت طفل بالاترین علت است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حضانت تا 7 سالگی با مادر است و پس از آن باید عدم صلاحیت پدر اثبات گردد و در نهایت دادگاه با توجه به مصلحت طفل تصمیم گیری می نماید.
جهت طلاق باید دلائل محکمه پسند ارائه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حضانت فرزند بعد از 7 سالگی با
پدر خواهد بود مگر قاضی با توجه به
مصلحت فرزند و شرایط زوج ، حضانت
را به زوجه بدهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

الان تاهفت سالگی با شماست ولی از هفت تا پانزده سالگی با پدرش و بعد هم خودش تصمیم میگیرد باچه کسی زندگی کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تا 7 سالگی حضانت با شماست و بعد از آن بر اساس مصلحت عمل خواهد شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله بعد از 7 سالگی دادگاه حضانت را تعیین می کند.