مشاوره حقوقی رایگان - کتک کاری و برهنه بیرون کردن از خانه

سلام من 31 سالمه و 6 سال ازدواج کردیم یک دختر 15 ماهه دارین ازدواج عاشقانه ای داشتیم اما الان حدود دوسال شوهرم خیلی عصبی شده و کوچکترین بحثی بشه منو جلوی چشم دخترم انقد میزنه تو سرم و موهامو میکشه ک هیجارو نمیبینم و خونه دوره سرم میچرخه موهامو میگیره میکشه ازین اطاق ب اون اطاق لختم میکنه و با لباس زیر بیرونم میکنه از خونه 4 دقیقه جلو در میشینم درو باز میکنه دوباره موهامو میکشه میبره تو خونه و با صدای بلند بهم تهمت ناروا میزنه دخترم مریض و با دیدن این صحنه ها مریضیش شدت میگیره و فقط گریه میکنه
بعد هم پشیمون نمیشه و تا چندین روز باهام قهر میکنه مگر اینکه خودم نونی چیزی بخوام ک باهاش حرف بزنم
در این شهر هم غریب هستم کسی رو ندارم
چند بار هم ب خانوادم زنگ زد ک بیایید دخترتون رو ببرید اما خانوادم گفتن خودتون انتخاب کردید همو باید بسوزید و بسازید من نمیدونم چکار کنم حدود یک ساله ک کناره من نمیخوابه خیلی کمبود محبت پیدا کردم خیلی ب محبت احتیاج دارم و اون ازم دریغ میکنه چند بار میخاستم خودکشی کنم اما دلم برای دخترم سوخته و ترسیدمو کاری نکردم نمیدونم چکار کنم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مشکل شما با چند خط راهکار حل نمیشه.پیشنهاد میکنم تماس تلفنی بگیرید.
اما حتما هنگامی که در حال آسیب زدن به شماست یا بلافاصله پس از آن حتما با پلیس تماس بگیرید تا صورتجلسه کنند و از ایشان شکایت نمایید.

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. ابتدا شما باید تصمیم بگیرید که می‌خواهید در آینده چکار کنید. آیا طلاق میخواهید آیا میخواهید تنبیه شود آیا مهریه میخواهید آیا میخواهید زندگی کنید. بعد اقدام مقتضی را انجام دهید شخصا یا توسط وکیل

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شما در هر کتک کاری باید به پلیس 110 زنگ‌بزنید صورتجلسه شود و از طریق دادسرا شکایت کنید‌ و به پزشکی قانونی ارجاع شوید.چرا اجازه میدهید انقدر حرمت شما را بشکند؟!اگر قانونی اقدام نکنید مدام در خشونت پیشروی میکند...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد ادامه زندگی ندارید
در صورت درگیری با 110تماس بگیرید و صورتجلسه کنید سپس با عنوان ضرب و شتم و ترک انفاق شکایت کنید.