مشاوره حقوقی رایگان - خودروی معیوب

با سلام و احترام
خودرویی خریداری کرده ام که پس از خرید متوجه شدم عیوبی دارد. راننده خودرو خانم بود و می گوید از مسائل فنی خودرو اطلاعی ندارد ضمن اینکه خودم هم به حساب اینکه فامیل هستند به فنی نشان ندادم آیا می توانم فسخ قرارداد کنم البته حدود هشت ماه از خرید خودرو می گذرد و سند هم به نام فروشنده نزده ام آیا می توانم درخواست خسارت از فروشنده کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. برای امکان فسخ قرارداد ، بستگی به نوع عیوب خودرو خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به گذشت 8 ماه به نظر نتیجه ای نخواهد داشت

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

فسخ قرارداد به استناد عیب مبیع فوری ست.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر عیوب خودرو به نحوی است که نقصان در ارزش خودرو ایجاد نموده ابتدا با تقدیم دادخواست تامین دلیل باجلب نطر کارشناس عیوب خودرو بررسی وسپس اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر عیب اساسی است و در زمان عقد اطلاع نداشتید حق فسخ فوری دارید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به سپری شدن زمان بنظر فسخ منتفی است علی ایحال تامین دلیل نموده و اقدام نمایید