مشاوره حقوقی رایگان - سو سابقه

سلام وققتون بخیر
دو تا حساب بانکی همسر من به علت بازی قمار مسدود شده، الان از این میترسه که با مراجعه برای رفع مسدودی براش سو پیشینه و سابقه رد بشه؟برای بار اول هم میخواد مراجعه کنه ، این درسته لطفا راهنمایی بفرمائید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر مشکلی پیش نمیاد
سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و حضورا پیگیری کنید یا منتظر تماس یا ابلاغ دادسرا باشید

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
مراجعه یا عدم مراجعه تاثیری بر تشکیل پرونده ندارد بنابراین از بانک مربوطه مرجعی که حساب را مسدود نموده شناسایی و پیگیری نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر بار اول باشد با تعهد حل می گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شاید چون برای بار اول است از وی تعهد بگیرند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما مرتکب جرم قماربازی شده
اید و مجازات خواهد داشت و شما
باید حتما حضورا به مرجع د توقیف کننده حساب
( دادستانی یا پلیس فتا ) مراجعه
نمایید و در صورت عدم مراجعه پرونده
شما به دادسرا ارسال خواهد شد و مجازات تعیین میشود و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اولین بارشان باشد اصولا با اظهار ندامت وپشیمانی تعهد مکتوب اخذ مینمایند وسابقه نمیگردد

یک وکیل

سوپيشينه اى نخواهد داشت