مشاوره حقوقی رایگان - کارشناس دادگستری جعل مهر و امضا

با سلام خسته نباشید
بنده مشاور املاک هستم
سوالی داشتیم شخصی مهر و امضا املاک ما رو جعل کرده و ما شکایت کردیم و الان شکایت ما در مرحله کارشناسی است قاضی پرونده درخواست کارشناسی داده است و به ما اعلام نمودن که ابلاغیه میاد براتون و الان 15 روز است که خبری نیست و مدارک تشخیص جعل رو هم نخواستن از ما سوال من اینه مراحلی که کارشناس دادگستری جعل رو تشخصی میده چگونه اس آیا کل پرونده رو بازرسی میکنه تحقیق محلی است یا چه چیزی و چه مواردی دقت میکنه و کی برای ما ابلاغیه میاد زمان تشخص چقدر طول میکشه ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید برید دادگاه پیگیری کنید و پول کارشناس را واریز کنید تا کارشناس خودش بهتون بگه چکار کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای تشخیص جعل توسط
کارشناس ، باید توسط کارشناسذ خط و
امضا ، امضای جاعل با امضا مورد جعل تطبیق داده بشود تا

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به شعبه مراجعه کنید اگر کارشناس تعیین شده با او تماس بگیرید