مشاوره حقوقی رایگان - جعل مهر و امضا در کد رهگیری

مجازات جعل مهر و امضا چیست کارشناس جعل مهر و امضا را تایید نموده است
و اگر ما متهم را جلب کنیم آیا میتواند وثیقه بگذارد یا باید رضایت ما را جلب کند تا آزاد شود ؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

جعل یک جرم مطلق است . صرف جعل جرم است و مجازات ان حبس یا شلاق یا جزای نقدی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت تایید جعل و استفاده از سند مجعول به مجازات قانونی محکوم می شود و در صورت صدور حکم حبس با سند نمی‌تواند آزاد شود.
در صورت رضایت شاکی صرفا می تواند در میزان مجازات تخفیف بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم که مجازات  جعل حبس می باشد و مجازات استفاده از آن نیز حبس می باشد و این جرم از جرایم عمومی است قابل گذشت نمی باشد گذشت شما صرفاً مجازات را تخفیف میدهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا قابل گذشت است ومیتواند رضایت شما را جلب نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله با وثیقه می تواند آزاد شود و نیازی به رضایت شاکی نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به این دارد جعل اسناد رسمی باشد یا عادی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جعل یک جرم مطلق است . صرف جعل جرم است و مجازات ان حبس یا شلاق یا جزای نقدی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر پرونده در مرحله تحقیقات باشد موقتا با وثیقه آزاد میشود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

می تواند وثیقه بگذارد تا زمان رای قطعی دادگاه ازاد باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

اصولاقابل گذشت می باشد،مجازات جرم جعل ،حبس ،جزای نقدی وشلاق می باشد