مشاوره حقوقی رایگان - درخواست جابجایی نیروی رسمی

با سلام و احترام . اینجانب الان نزدیک یک ساله که در یکی از ادارات دولتی و زیر مجموعه قوه قضاییه مشغول به کار هستم . پارسال بنده به عنوان نیروی پیمانی و با تعهد محضری پنج ساله مبنی بر عدم جابجایی و براساس نظر مدیر کل در اون اداره ای که مد نظر شون بود مشغول به کار شدم که با توجه به اینکه بنده فرزند جانباز بودم الان رسمی شدم . حکم امور استخدامی که به عنوان نیروی پیمانی و از امور اداری دستگاه مربوطه هنگام شروع به کار برای من اومده الان با قسمتی که من یک ساله مشغول به کار هستم تفاوت داره . پست سازمانی بنده یکی هست و در همون استان مشغول به کار هستم ولی در یک ناحیه و شعبه دیگه ازین اداره منتها من در این ناحیه از اداره که هستم اصلا راضی نیستم به خاطر شلوغی و
... و قصد دارم براساس همون حکمی که همون ابتدا از امور استخدامی و امور اداری بالاترین مقام اداره برام صادر شده مشغول به کار بشم . الان می خواستم بدونم آیا با توجه به اینکه بنده رسمی شدم آیا اگه درخواست جابجایی به همون قسمتی که حکمم از امور استخدامی صادر شده را بدم با این درخواست موافقت می کنند یا نه و اگه موافقت نکنند می توان به دیوان عدالت اداری شکایت کرد و همچنین این موضوع را هم بگین رسمی بودن بنده می تونه در این زمینه کمک بهم کنه بسیار ممنونم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تغییر محل خدمت بدون تغییر پست سازمانی از وظایف واختیارات مدیران دستکاه می باشد وبه صرف تغییر محل نمی توان شکایتی نمود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تغییر پست سازمانی به دلیل جابجایی قانونی نیست

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی در دیوان عدالت اداری وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید دیوان عدالت اداری شکایت نمایید