مشاوره حقوقی رایگان - اتمام مهلت حضور در دادگاه

برای اینجانب پیامکی مبنی بر حضور در دادگاه برای رسیدگی به پرونده ام امده اما به دلیل مشغله کاری این مهلت به اتمام رسیده و در سامانه نمیتوانم نوبت بگیرم میخواستم ببینم چگونه میشود دوباره نوبت گرفت ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر وقت رسیدگی داشته اید نوبت آن بر عهده شما نیست و اگر نیاز باشد شعبه رسیدگی کننده مجدداً تجدید جلسه خواهد داد یا مبادرت به صدور رای می نماید