مشاوره حقوقی رایگان - ازار برادر

سلام خسته نباشید
من دختری 15 ساله هستم که یک برادر 17 ساله دارم که از زمانی که بچه بودیم من رو ازار میداد ولی حالا که بزرگ شدیم هم یا ابروریزی میکنه یا منو کتک میزنه و همیشه ازار روحی روانیم میده تهدیدم میکنه ، محدودم میکنه، باعث استرس خانوادست و همیشه ازارم میده و دیگه صبوری فایده نداره و نمیتونم تحمل کنم چون از لحاظ روحی روانی ازارم میده و البته کتک و ابروریزی هم همینطور و یجوری میزنم که جاش نمونه ایا ازین فرد سادیسمی روانی میتونم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید بابت ضرب و جرح شکایت کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله میتونید شکایت کنید به اورژانس اجتماعی هم اطلاع بدهید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

سلام این موضوع را می‌توانید از طريق مشاوره تلفنی سایت مطرح کنید تا مدارک و مستندات بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام میتوانید بابت ضرب و جرح شکایت کنید و یا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید