مشاوره حقوقی رایگان - مرگ در زندان بر اثر مصرف مواد مخدر

با سلام. پدر بنده درسال 94 در زندان قزلحصار کرج فوت شد. علت مرگ هم این بوده ک حکم اعدام برایش آمده بود و نمی‌خواست که اینجوری تمام بشه او هم با خوردن مواد مخدر خود را خلاص کرد. حالا سوال من اینه آیا می‌توان دیه یا خسارتی گرفت بابت موجود بودن مواد مخدر در زندان؟
در آخر جرم پدرم را که مواد مخدر گرفته بودن و صاحبش شخص دیگری بود باید شخص دیگری می‌کشید ولی الان راحت و آزاد تو شهر میچرخه ولی مخفیانه می‌توان شکایت کرد از شخص؟
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

خیر امکان مطالبه خسارت وجود ندارد. مگر اینکه ثابت کنید مواد به او خورانده شده است