مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام خسته نباشید من طلاق گرفتم حدود 4ماهه الان میخواهم نفقه قبل طلاق ام بگیرم ایا امکانش هست و اگر امکانش هست چه جور می تونم بگیرم

و سواب بعدیم اینه من دخترم 14پسرم 11سال سن اش هش دولت حضانت پسرم داده ب من من بضاعت مالی ندارم بیارمش پیش خودم بعد دادگاه اعلام کردم بعد رای دادن ک پنج شنبه تا جمعه میتونم ببینمش پسرمو دخارمم خودش باید بیاد ولی پدرش نمیذاره دخترم بیادمیگه اگه رفتی برا همیشه برو من نزدیک ب دوساله نتونستم بچه هامو ببینم ایا راه حلی هست ک از طریق قانون بتونم نامه بگیرم برم دخترمم بیارم پدرشون تبعیده تبریز شهرستان هریس لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید دادخواست حضانت دخترتان را به طرفیت همسرتان به علت تبعید و اتهامی که داشته و عدم نظارت دقیق بر تربیت و پرورش درخواست نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست مطالبه نفقه معوقه در دفتر خدمات قضایی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید بابت ممانعت از ملاقات از همسر خود شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بابت نففه معوقه دادخواست دهید.دادخواست برای ملاقات فرزند بدهید و در صورت ممانعت، دادخواست ممانعت از حق مطرح کنید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بله امکانپذیر است و میتوانید دادخواست مطالبه نفقه و به علاوه دادخواست حضانت را مطرح نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید مفقه را پیگیری نمایی.
برای دختر دادخواست دهید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست مطالبه نفقه معوقه تقدیم نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دختر شما حق انتخاب برای محل زندگی خود دارد و برای پسرتان می توانید نسبت به اخذ ملاقات از طریق دادگاه اقدام نمایید