مشاوره حقوقی رایگان - مجازات تولید و فروش مشروبات الکلی

برادر همسرم را ب جرم تولید5هزار وصد لیتر مشروبات الکلی گرفتند چون همسرم در کارگاه او کار میرد اورا بیگناه ب دو میلیارد جزای نقدی و سه سال حبس محکوم کردند چون سند دوملیاردی نداریم با اعسارشون هم موافقت نکردند الان چه کار میتونیم بکنیم مستاجریم در آمدی هم نداریم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر با اعسار موافقت نکردند یا باید پرداخت کنید یا بابت آن هم حبس میشوند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید پرداخت شود و مجددا دادخواست اعسار بدهید