مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در ساخت

دو شریک سازنده با سواستفاده از سادگیم خانه پدریم جهت مشارکت در ساخت ساختن و بدلیل اختلافاتشون با هم کار ساخت رو به جای 8 ماه 1.5 سال طول کشید اکنون پایانکار و همه چی داره اما تفکیک و سند نخورده
آیا من که مالک هستم میتونم ازشون بخرم یا نه با توجه به اینکه کل ساختمان 4 طبقه هستش و 2 طبقه مال سازنده هستش

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام منعي براي خريد از سوي شما وجود ندارد مهم تعيين قالب خريد و نحوه معامله شماست و تعهدات طرفين.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر خرید شما با اجرای تعهدات شرکا در تضاد نباشد منعی برای خرید نیست منتهی به صلاح این است که ابتدا آنها وضعیت سند و مباحث تفکیکی را مشخص نمایند تا شما هزینه اضافه پرداخت نکنید

پرسشگر :

با سلام و احترام
ببخشید مزاحم شدم ملک مرحوم پدری ام رو 5 سال پیش دادم جهت مشارکت در ساخت و یه قرارداد محضری هم نوشتیم یعنی از روی چند قرارداد آماده به صورت دستی نوشتیم و تو محضر اسناد رسمی ثبتش کردیم پاره ای از بندهاش رو سازنده عمل نکرده ولی همه کارهای پایان کار و پروانه ساخت و غیره رو همون سال انجام داده فقط به خاطر همون قرارداد محضری که گفتم اقدامی برای تفکیک و سند زدن نکرده و 4 طبقه درست کرده که دو طبقه از خودشه که یکیشو خودش ساکنه و دیگری رو پسرش و دو طبقه برای ما و فکر کنم مونده سر وقت که بفروشه حالا مطمین نیستم قصد فروش داره یا خیر و نقشه اش چیه ؟ سوال من اینه که اولا آیا به خود من که مالک هستم میفروشه یا نه دوما هزینه های تفکیک و سند متوجه سازنده هستش یا مالک یا هردو
بسیار سپاسگذارم از اینکه راهنماییم میکنید

یک وکیل

سلام. باید قرارداد شما مطالعه گردد تا بتوانم به درستی شما را راهنمایی کنم. در مورد خرید ملک منعی برای شما وجود ندارد