مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

همسرم قیم مادر محجورش میشه و موقع قیم شدن مادرش مالی نداشته، جز حقوق بازنشستگی شوهرش، یکسال بعد همسرم 3دنگ خونه قولنامه ای بدون سند را شریکی با دخترداییش میخره وبه نام مادرش میزنه، بعد2سال هم خونه رو میفروشن
الان بعد12سال قیم مادرش داییش شده ورفتند شکایت کردن بابت خونه و درخواست پول خونه و خسارت کردند
آیا میتونند پولی بگیرند؟ما چه دفاعیه ای باید انجام بدهیم؟ که پولی پرداخت نکنیم؟ همسرم شاهد داره که پول اون زمان قرض کرده و وام گرفته برای خرید خونه، خونه برای خودش بوده
کلا نه مادرش

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه بر اساس دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادگاه با توجه به تمام جهات رسیدگی می کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام
دادگاه بر اساس دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

مینا احمدی

مینا احمدی :

بله ميتوانند
شما به وكيل براي دفاع از خود نياز داريد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درهر صورت حساب دوران قیومیت را بایدپاسخگو باشد و در صورتی که در زمان مذکور خسارتی وارد نمایند باید جبران گردد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می‌باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شهود و مدارک خود را به دادگاه ارائه کنید