مشاوره حقوقی رایگان - ارث طفل صغیر

سلام من پدرم بعد از مادرش فوت شدن الان وصیت نامه رو کردن میگن باید همه مساوی ارث ببرن اگر منو خواهرم قبول کنیم ولی برادرم ک 8سالش صغیر حساب میاد نمیتونه امضا کنه دولت براش تعیین ارث میکنه یا قیمش باید امضا کند؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در صورتی که پدر بزرگ نداشته باشد باید قیمت تعیین شود که قیم نیز چنین توافقی را که به ضرر فرزند صغیر است نمی تواند بدون تجویز دادستان امضا کند

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام صغیر باید قیم یا ولی قهری داشته باشد تا برایش تصمیم بگیرد و قیم نیز با هماهنگ و موافقت اداره سرپرستی با توجه به مصلحت طفل عمل می کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید طبق قواعد ارث ، پسر دو
برابر دختر ارث ببرد
و برای فرزند صغیر باید ابتدا قیم
مشخص گردد و قیم تصمیم خواهد گرفت

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

سلام ارث از قواعد امره است و وصیت تا یک سوم اموال صحیح است .برای برادرتان باید قیم تعیین شود و در جهت مصلحت او اقدام کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صغیر باید قیم یا ولی قهری داشته باشد تا برایش تصمیم بگیرد و قیم نیز با هماهنگ و موافقت اداره سرپرستی با توجه به مصلحت طفل عمل می کند.