مشاوره حقوقی رایگان - تخلفات ساختمانی

با سلام و احترام
سال1395 یک واحد آپارتمان مسکونی واقع در طبقه 4 با پارکینگ اختصاصی و غیر مزاحم از ساختمان 5 طبقه را خریداری و سند قطعی تنظیم گردیده است
چون ساختمان 2 کله است آرایش پارکینگ مطابق پیوست صورتمجلس تفکیکی به گونه هست که تردد 2 خودرو متعلق به واحدهای1و2 که متعلق خود سازنده می باشد از کوچه جلو و تردد 3 خودرو متعلق به واحدهای باقیمانده از کوچه پشتی می باشد.
همسایه های طبقات 3و 5 اول خودرو نداشتن و بنده فقط در اون قسمت خودرو پارک می کردم.
بعد خرید خودرو توسط همسایه ها ودر موقع پارک خودروها به موازات هم متوجه شدیم امکان تردد و خروج خودرو از درب حیاط پشتی اصلا مقدور نیست.
از کارشناس رسمی دادگستری خواستیم محل تردد یاد شده رو بررسی کنه و بعد از بررسی اعلام نمودن نه تنها مقررات ملی ساختمان مربوط به مبحث 4 اون توسط سازنده رعایت نشده بلکه شهرداری و مهندس ناظر به ترتیب در صدور پایانکار و نظارت بر اجرای ساختمان مطابق نقشه استاندارد مرتکب تخلف شده اند.
حالا سوالی که راهنمایی میخواستم ازتون اینه
میشه هم به طرف سازنده و هم به طرف شهرداری و نظام مهندسی دعوای حقوقی در دادگاه طرح کرد یا نه صرفا به طرف سازنده باید اقامه دعوا کرد و دعوی به طرفیت شهرداری و نظام مهندسی بلحاظ اینکه مطابق ماده 40 قانون نظام مهندسی تخلف یاد شده باعث محکومیت متخلف به جزای نقدی بوده و قابل طرح در سایر مراجع از جمله مراجع کیفری ویا کمیسبون ماده100 شهرداری ویا شورای انتظامی استان(برای نظام مهندسی)ویا دیوان عدالت اداری هست.

پاسخ ها :

تخلفات ساختمانی