مشاوره حقوقی رایگان - اتهام نشر اکاذیب

با سلام و عرض ادب
در مجاورت منازل مسکونی ما و سایر همسایگان اخیرا فردی با خرید ملکی به مساحت چهار هزار متر مربع که حدود ا هشتاد درصد آن غیر مسقف می باشد اقدام به حمل قطعات ماشینهای راهسازی و معادن با تریلر و کامیون و تخلیه و بارگیری مجدد آنها با لیفتراک و جرثقیل موجب آلودگی صوتی شدید برای ساکنان منازل مسکونی می گردد لذا بنده با تهیه عکس و فیلم و استشهادیه و ارایه آن به شهرداری و سایر مراجع خواستار اجرای رفع مزاحمت با توجه به بند 20 ماده 55 شدم و با پگیری های مکرر شرکت ساماندهی و صنایع و سامانه 1888 علیرغم انکار کارشناسان شهرداری ناحیه و منطقه مزاحمت شعلی ملک موصوف مور تایید قرارگرفت و متصدی انبار ملزم به دپو ی کالا ها در فضای مسقف نمود گرچه این امر متصدی انبار را تحت محدودیت قرار داد ولی در رفع آلودگی صوتی تاثیری نگذاشته است
حال مالک انبار علیه اینجانب با عنوان نشر کاذیب در داد سرا شکایتی مطرح کرده و دادسرا به شورای حل اختلاف ارجاع داده است
آیا ادعای شاکی علیه بنده جزو مصادیق جرم تلقی می گردد؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر شما از طریق مراجع قانونی اقدام کردید و استشهادیه هم داریدو با تحقیق محلی قابل بررسی است.