مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اعتراض به قرار رد دادخواست تجدید نظر

با سلام
جهت اعلام اعتراضمان به قرار رد دادخواست تجدیدنظر خواهی (بعلت کسری هزینه دادرسی) قالب این نوع اعتراض چگونه است آیا می بایست لایحه تقدیم شود یا دادخواست؟
یا اصلا اینکه لازم نیست کاری بکنیم و پرونده با همان وضع موجود به مرجع تجدیدنظر ارسال می شود؟
با تشکر

پاسخ ها :

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

سلام ارسال لایحه به دادگاه تجدید نظر