مشاوره حقوقی رایگان - رد دادخواست به علت گذشت مهلت اعتراض

سلام.
دادخواست تجدید نظر خواهی مبنی بر اعتراض به رای صادره ابطال اجرائیه در آخرین روز مهلت تجدید نظر خواهی از طریق دفاتر قضایی ارسال نمودم و هزینه آن را نیز پرداخت نمودم. لیکن مدتی بعد متوجه شدم دادگاه قصد رد دادخواست به دلیل عدم ارسال اعتراض در مهلت مقرر را دارد و چون اطمینان داشتم در موعد مقرر اقدام نمودم از طریق دفتر قضایی پیگیری نمودم متوجه شدم من یازدهم برج دادخواست ثبت کردم و تاریخ فیش پرداختی هم یازدهم است ولی دفتر قضایی دادخواست من را دوازدهم ثبت نموده. دفتر قضایی پس از بررسی متوجه شد آن روز سامانه اختلال داشته و روز بعد انجام شده و نامه ای مبنی بر مراجعه من در مهلت مقرر یازدهم در دفتر قضایی و ثبت دادخواست با ذکر علت اختلال سامانه صادر نمود که بلافاصله این نامه را پیوست لایحه نمودم و به شعبه بدوی صادر کننده رای، ارسال نمودم. اما امروز متوجه شدم شعبه باز هم به علت عدم اعتراض تجدید نظر در موعد مقرر اقدام به صدور قرار رد دادخواست نموده است .
1 - چرا علی رغم این که دفتر قضایی به صراحت طی نامه اعلام نموده که تقصیر تاخیر در مهلت اعتراض به سبب اختلال در سامانه بوده و خواهان در مهلت مقرر دادخواست داده باز هم شعبه رد دادخواست داده است؟
2 - آیا امکان اعتراض به این قرار رد دادخواست وجود دارد؟
3 - در صورت اعتراض به این قرار آیا قرار توقیف اجرائیه ها که صادر شده تا حصول نتیجه این اعتراض همچنان برقرار است؟
با سپاس. لطفا راهنمایی فرمایید .