مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص رد دادخواست به علت گذشت مهلت اعتراض

باسلام شما رو به خدا کمکم کنید جهت اینجانب پرونده ای از سوی حفاظت ناجا عوامل شهر زاهدان تشکیل در صورتیکه خودشان هم میدانستند اسناد اتهام فوق صرفا جهت اخذ دستور از فرمانده استان جهت معرفی به کمیسیون هست علیرغم مطرح نمودن پیگیری نشد از دادسرا قرار منع تعقیب درست یکروز بعد کمیسیون استانی صادر شد در کمیسیون استانی از سوی ریاست حفا استان برایم درخواست اخراج شد و در کمیسیون اعضا تهران با عنایت به هم خوانی رای صادره با دو خواست استان رای به تنزیل یک درجه در مورخه 11/2/98 شد اینجانب بعد از مشاهده دفتر استانی دیوان از امکان اعتراض مطلع شدم و پس از تحویل مدارک و تکمیل پس از یک هفته در مورخه 12/5/98 شکایتم ثبت شد و در مورخه 6/3/99 ابلاغ رد شکایت به علت گذشت وقت صادر در صورتیکه از طرف دعاوی دعوت و پس از ان این قرار صادر ضمنا در صورت گذشت مهلت دفتر استانی نباید قبول میکرد به خدا تنها امیدم جهت اثبات بیگناهیم بود به جان سه تا بچم روانی شدم نا امید از همه چیز

پاسخ ها :

فاطمه راسخی

فاطمه راسخی :

استان :

مشاوره حضوری با همکارانم داشته باشید