مشاوره حقوقی رایگان - خرابی آسانسور

سلام بنده مستاجر هستم.دقیقا در روز اسباب کشی بعد از دوبار استفاده در طبقه همکف مدیر ساختمان برق آسانسور را قطع کردند.بلافاصله برق ساختمان قطع شد.شب متوجه شدیم که کابین در طبقه 5 گیر کرده.مدیر گفتن بدلیل اضافه بار ترمز اضطراری بالا عمل کرده و تمامی هزینه 4 میلیونی رو بنده باید پرداخت کنم!
تکلیف پرداخت هزینه چگونه است؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

املاک نظریه کارشناس رسمی دادگستری در این خصوص خواهد بود که هزینه و خسارت بر عهده چه شخصی می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدیر ساختمان برق را قطع کرده باشد هزینه ها برعهده او است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

چنانچه خرابی آسانسور در نتیجه اسباب کشی بوده باید پرداخت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قصور از طرفی کسی باشد باید خسارات را بپردازد