مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت وام بانکی و فحاشی

با سلام. بنده ضامن یکی از همکارام شدم که بتونه وامی از بانک برداره ولی بعد از یه مدت از محل کار انصراف داد و یکی دوباری بانک بابت عدم پرداخت اقساطش به من پیامک زد و بین خودمون حل شد تا اینکه ایندفه من اقدام کردم برای اخذ وام ولی چون ضامن این اقا بودم و اقساط معوقه داشت بهم تعلق نگرفت به خودش که تماس گرفتم منو سرمیچرخوند و امروزو فردا میکرد تا اینکه به ضامن دیگشون که پدرخانومشه تماس گرفتم که میامجی گری کنه ولی بازم نتیجه نداد حتی از طریق بردار ایشون هم وارد شدم ولی بی نتیجه موند و با بردار ایشون حرفم شد و فحشش دادم و اونم به من فحش داد و ادعا میکنه صداتو ضبط کردم من برای به نتیجه رسیدن باید چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنم
ناگفته نمونه که فردی که همکار من بود بعد از حرف زدن با گردن کلفتی گفته نمیدم و منو تحریک کرده و‌ ادرس داده که بیا اینجا تا حالیت کنم و از این قبیل اراجیف

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما ضامن هستید باید مبالغ را بدهید و بعد به طرفیت دوست خود مطالبه وجه ارایه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
متأسفانه کاری نمیشه کرد
بعد از پرداخت اقساط می توانید به متعهد رجوع کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو متقابل خواهد بود