مشاوره حقوقی رایگان - جعل چک

با سلام.برادرم چکهای بابام را جعل امضا کرده و تو بازار خرج کرده.بعدا بابام متوجه شده که عیله اش شکایت چک بی محل کردن.خونه بابام را توقیف کردن.و به مزایده گذاشتن..بابام رفته به جعل امضا شکایت کرده.و کارشناس رای داداه که امضاها جعلی هستند و جلو مزایده را گرفتن..اما بعدا دوباره به کارشناس اعتراض کردن .دوباره کارشناس رای داده که امضا ها جعلی هست.اما کارشناس از چکهای پاس شده قبلی هم بازرسی کرده و دیده سه تا از چکهای قبلی بابام را باز داداشم امضا کرده و پاس شدن..حالا قاضی پرونده دوباره دستور داده مزایده انجام شود..و دلیلش اینکه بابام با برادرم تبانی کرده واسه بردن مال دیگران...در حالی که بابام اصلا خبری ندارد.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پدر شما باید عدم اطلاع خود را اثبات کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می کنم حتما با وکیل صحبت نمایید، می توانید با بنده نیز تماس گرفته و کاملا در جریان تمام سوالات خود قرار بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید