مشاوره حقوقی رایگان - سلام مسدود شدن سیمکارت

امروز خط ایرانسل من مسدود شده زنگ زدم 700 گفت خود شرکت ایرانسل مسدود کرده گفتم خط به نام خودم گفتند حقوقی شرکت خود ایرانسل گفتم یعنی شاکی دارم یا قضایی گفتند نه حقوقی خود شرکت ایرانسل چون یه پیام برای من میومد سیمکارت دائمی به شماره فلان بدهکار است اگر پرداخت نکنید مصادره میشه احتمال داره بخاطر اون سیمکارت اینم مسدود کنند چون به نام منه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوال حقوقی نیست از شرکت امور مشترکین ایرانسلپیگیری کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.