مشاوره حقوقی رایگان - قرض

سلام
من چند سال پیش برادرم میخواست ماشین بخره، پول نداشت، پدرم به من گفت به برادرت پول بده بعدا من (یعنی پدرم) بهت پول میدم.
چند ساله پدرم به من پول نداده و دو سال پیش پدرم فوت کرده، الان پولم میخوام چکار باید انجام بدم.
یادم نیست که رسید بانک دارم یا ندارم مال آخه مال 10 پیشه.
فقط سه تا خواهر و یکی برادرم و مادرم درجریان هستن که من به برادرم پول دادم.
الان به برادرم میگم پولمو بده، میگه برو از بابا بگیر
پدرم فوت کرده
الان چکار کنم؟
ممنون

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

با شهادت سایر برادر و خواهرها و پرینت بانک دادخواست مطالبه وجه بدهید