مشاوره حقوقی رایگان - ملک

با سلام مادر همسرم به همسرم زمینی را به عنوان ارث قولنامه کرده و در آن شرط عدم انتقال و فروش رو قید کرده
و بنده در آن زمین ساختمانی را احداث کرده ام مادر همسرم از دادن سند ملک امتناع کرده و راضی به صلح عمری و قید شروط عدم فروش و انتقال می باشد از چه طریقی می توانم مالکیت ساختمان یا شراکت با همسرم را در دفاتر رسمی بگیرم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید سند اعیانی را با رضایت مالک زمین مادام العمر و به رایگان به نام خود بزنید و سند عرصه با صلح عمرا به نام همسرتان شود .