مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت مسکن مهر

با سلام. پدر من یک واحد مسکن مهر داشتن که 50 میلیون وام بانک مسکن گرفته بودن و هنوز تکمیل نشده و عرصه هم هنوز پرداخت نشده است. الان بعد از فوت ایشان من تک فرزندشان هستم باید چه اقدامی درخصوص ارث و میراث بکنم؟آیا باید هزینه عرصه و مبلغ وام را پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا گواهی انحصار وراثت اخذ کنید سپس وراث به قائم‌مقامی وی دیون حال شده وی را بپردازید.