مشاوره حقوقی رایگان - جرایم پزشکی

باسلام .من سال 93 رفتم شهرضا جراحی زیبایی بینی انجام دادم و جای بخیه و شکاف روی بینی و اطراف بینی من به وضوح مشخصه و دکتر گفت رفع میشه و دکتر به دلیل جابجایی از دسترس من خارج شد و ادرسی ازش نداشتم و تا این که چند وقت پیش دیدم اصفهان مطب زده ضمنا من رفتم بیمارستان شهرضا هیچ پرونده ای از من نبودش و گویا در بیمارستان دولتی پرونده زیبایی نمیمونه و فقط 2نفر شاهد دارم که اون روز همراه من بودن برا عمل . ایا پیگیری میشه کردواسه دیه و خسارت بعد از 7 سال؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،بله با مستندات و شهادت شهود دادسرای جرایم پزشکی شکایت کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پاسخ دقیق مستلزم بررسی موضوع و گفتگو می باشد.