مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

با سلام اردیبهشت امسال یک پیامک اومد بعنوان اینکه ابلاغیه داری وقتی رفتم دیدم سال 98 مبلغ پانصدهزارتومن به حسابم اومده و همون روز دوباره برداشت شده رفته به حساب یکی دیگه چون شاکی از استان دیگر بود پرونده رو نیابتی فرستادن به شهر من و منم رفتم دادگاه و دفاعیه ام رو کردم وفیش ضمانتم گذاشتم و تونستم از پروندم عکس بگیرم که نوشته بود پول از حساب شخصی وارد حساب تو شده از طریق موبایل و دوباره از طریق موبایل یک زن از حسابم برداشت شده ورفته به حساب یکی دیگه بعد دوسه روز پیش پیام اومده به جرم مشارکت در کلاهبرداری وشکایت شاکی متهم شدی و همچنین متواری هستی درصورتی که من در دادگاه شهرم حاضر شدم و باید جهت رسیدگی بیای کردستان و جواب پس بدی درصورتی که اون کسی که قبل از من پول از حسابش اومده تو حسابم تبرئه شده و من اصلا خبر دار نبودم پول اومده تو حسابم چون پیامکم فعال نبوده و در زمان خدمتم بوده و حقوق سربازی وارد میشده و من پرینت حساب بانکی رو که گرفتم مشخصه که فقط مانده گیری میکردم از حسابم تا بفهمم موجودی حسابم چقدره
منم یک لایحه ی دفاعیه زدم که در دادگاه حضور داشتم و از حسابم سواستفاده شده لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دفاعیات خود را طی لایحه ای ارسال کنید یا حضورا پیگیری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.دفاعیات خود را طی لایحه ای ارسال کنید یا حضورا پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باارایه مدارک از طریق اداره کار قابل پیگیری است