مشاوره حقوقی رایگان - گرو گرفتن ابزار کار به جای طلب

سلام
خسته نباشید
بنده با پیشنهاد دوستم برای شراکت در کار موافقت کردم (شفاهی)
اول گفت چهار روزه تموم میشه ولی 13 روز طول کشید کار تموم نشد و بخاطر فوت یکی از اقوام مجبور شدم برم شهرستان، حدود 80 درصد کار انجام شده بود،وقتی برگشتم کار نزدیک به تکمیل بود ولی تکمیل نشده بود چون کاره 2 روز بود ولی کشش داده بود و متوجه شدم که 7 میلیون پول گرفته ولی فقط 1/350 به من داده، وقتی ازش پرسیدم گفت نیاز داشتم خرجش کردم
البته بعد از چند روز متوجه شدم که داره کلک میزنه ولی گفتم نمیشه زود قضاوت کرد
در طول کار هم خیلی اذیت کرد (کش دادن کار، دیر اومدن)
صاحب کارم گفت وسایلو بزارین تو ماشین و ببرین، دیگه نمیخوام اینجا کار کنین
وسایلو باهم تو ماشین من گذاشتیم و اومدیم خونه، شب زنگ زد و بحث کار و پول شروع شد، ولی گفت یک میلیون دیگه بهت میدم، درصورتی که طبق گفته خودش حدود 15 میلیون دستمزد کل کاره و من حدود 80 درصد کارو باهاش بودم
منم گفتم پس ابزار پیش من می مونه تا پولمو بدی
فرداش با مامور رفته درب منزل گفته ابزارمو دزدیده، به آژانسی که اونجا کار میکردم زنگ زده گفته ابزارامو دزدیده
گفته ازت شکایت میکنم بابت ابزار
حالا هم صدای مکالمات تلفنی که داشتیم، ضبط شده دارم، هم پیامک های رد و بدل شده که قرار بوده شریک باشیم و الآن نمیخواد پولمو کامل بده

خواهش میکنم کمکم کنید چیکار میتونم بکنم؟
این ماجرا به زندگیمم لطمه زده بخاطر نبود پول با زنم به مشکل برخوردم
حالا تنها راهم گرو گرفتن ابزاره
اگر به دادگاه شکایت کنه، من محکوم به خیانت در امانت میشم؟؟
ببخشید طولانی شد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است وسیله هارو تحویل دهید و دادخواست مطالبه وجه بدهید.

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اول باید ثابت کنه ابزار رو به شما امانت داده . اگر قبول نکنیم و انکار کنید کاری نمیتونه بکنه. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

وسائل را به شخص دیگری ندهید در
آینده مشکل ایجاد خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر به شما امانت داده شده باشد ان وقت بحث خیانت در امانت علیه تان مطرح است. اما بهتر است جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید تا دقیقتر بررسی شود