مشاوره حقوقی رایگان - شکایت جهت توهین و تحقیر

سلام. یکی از همکاران من برای اینکه بنده را خراب کنه از طریق شخصی واسطه تماس گرفته جهت خرید محصول بعد از آن ک من گفتم باید با مدیر عامل صحبت و کسب اجازه کنم ساعت 2صبح زنگ زد و فحش داد سپس از طریق واتساپ چند لحظه بعد پیام داد و در بین صحبت ها توهین های زیادی منجمله دزد و چقدر درصدت میشه بیا بهت بدم پیرزن و ....گفت و حالت تحقیر و توهین داشت تمام چت ها شات گرفتم میتونم شکایت کنم و بر چ اساسی باید شکایت تنظیم کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت و توهین و تهمت و افترا شکایت کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شکایت بابت توهین به استناد اسکرین شات و شهادت شهود از طریق دفتر خدمات قضایی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله تحت عنوان توهین ومزاحمت شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید شکایت توهین و افترا را در دفتر خدمات قضایی مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید با عنوان مزاحمت و توهین و تهمت و افترا شکایت کنید.

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود سوال تکراری است