مشاوره حقوقی رایگان - پول ترک ورثه

سلام پدرم 15 سال پیش فوت شدن ولی پولی پیدا نکردم ولی میدونم پول داره یعنی در شهر دیگه پولشو گذاشته چکار کنم که پیدایش کنم وایا حسابش بسته شده

پاسخ ها :

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام دادخواست تقسیم ترکه مطرح نمایید و از بانکهای کل کشور استعلام بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید و سپس دادخواست تحریر ترکه و درخواست استعلام از بانک مرکزی را
نمایید

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

دادخواست تحریر ترکه بدهید تا اموال ایشان استعلام گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از انحصار ورثه جهت تحریر ترکه اقدام نمایید و استعلام ازثبت ،بانک، راهور و... را درخواست نمایید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

انحصار وراثت بگیرید. و درخواست مفاصا مالیاتی بدهید . از طریق استعلام دارایی حسابهای بانکی را چک‌کنید