مشاوره حقوقی رایگان - انباری مسکونی

با سلام،
ما یک واحد آپارتمانی از آپارتمانی 10 واحدی خریداری کرده ایم، تمامی واحدها انباری در زیرهمکف (7 پله زیرهمکف) دارند، یکی از واحدها یک انباری مسکونی 70 متری قید شده در سند دارند که آن هم در کنار بقیه انباری هاست، به جز درب انباری که داخل راهرو انباری هاست، اقدام به نصب درب جداگانه ای برای انباری خود در محوطه مشاع کردند (پشت ساختمان، زمین شیبدار است و این درب به کف پشت محوطه باز می شود)، الان سوال بنده این است که آیا ایشان می توانند سند این انباری مسکونی را از سند واحد آپارتمان تفکیک کنند؟ آیا ما می توانیم علیه ایشان شکایتی تنظیم کنیم که ساختمان ما 11 واحدی نشود؟ با تشکر

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

تغییر کاربری نیاز به اخذ پایان کار جدید است و رضایت تمامی مالکین را می طلبد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

تصرف در مشاعات نیاز به رضایت تمام ساکنین است