مشاوره حقوقی رایگان - در مورد رابطه

سلام من 20سالمه با یه پسری سه ماهه دوستیم میگفت میام خواستگاری من نزاشتم بخاطر شغلم و دانشگاه خب منو بغل میکرد عذاب وجدان میگرفتم تا اینکه بهش گفتم گفت در بین خودمون اگه قبول میکنی دو رفیق نزدیکمون میاریم شاهد بشن صیغه محرمیت میخونیم من میدونم گفتم مگه میشه گفت اره حلقه هم واسه م خریده اما اون هی گیر میده باید رسمی کنیم من فعلا امادگی ندارم بخاطر اینم به زور من صبر کرده بعدم رابطه داشتیم گفت میخوام بکارت بزنیم اگه مایل باشی گفتم نا ب زور اینم راضی کردم هی بهانه میارم اما نمی دونم تا کی اینو میتونه صبر کنه بهش گفتم سال بعد بیاد اون میگه میام ولی ما اینطوری رابطه هم داریم من نمیتونم جلوی خودمو نگه دارم اینجوری بود الان نمی دونم چی درسته اینقدر فکر کردم ب هیچ جا نرسیدم اما ب هیچ وجه دوست ندارم الان بیاد خواستگاری امادگیشو ندارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال بهترین راه حل این است عقد کنید و هیچ راه حل دیگری وجود ندارد و ممکن است بعد از مدتی رابطه پشیمون بشه و شما در این صورت متضرر و بی آبرو خواهید شد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کاملا اشتباه دارید عمل میکنید وبهتر خانوادها را در جریان وشرعا وقانونی اقدام نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

پسرا معمولا وقتی با کسی رابطه دارند دیگه اونو برای ازدواج نمیخواهند