مشاوره حقوقی رایگان - ترک کار کارگر

با سلام نیرویی در قسمت انفورماتیک مدرسه داریم که طی نامه ای استعفای خود را در 12ماه نوشته و گفته از سرماه دیگر نمیتواند بیاید و این نیرو در پایان روز کاری 12 از تمامی گروه های مدرسه بدون اطلاع لفت داده و به همکاران گفته از فردا دیگر نمیاد سرکار ولی به کارفرما اطلاع نداده
با توجه به اینکه قرارداد کاری از مهر تا پایان خرداد 1401هست و به نسبت ساعات کارکرد در ماه حقوق و سنوات و عیدی و…محاسبه و پرداخت می شود الان در پایان ماه حقوق ایشان را باید کامل داد؟ یا این 17روز را غیبت باید زد و از حقوق کم کرد؟ تکلیف سنوات و عیدی و بیمه چه می شود ؟ و ضررو زیانی که دراین مدت به مدرسه بابت عدم انجام وظایف می خورد چه ؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

نامه ترک کار را به بیمه از تاریخ 12 ام ماه بدهید. عیدی و سنوات و بیمه به نسبت کارکرد تا همین تاریخ محاسبه میشود. اگر ضرروزیانی وارد شده باید دادخواست بدهید