مشاوره حقوقی رایگان - توبه نامه

سلام احترام
پسر داداشم مو بجرم معتاد بودن گرفتن بوردن زندان فشافویه حالا اون فقط کارگر برادرم است حالا باباش مامانش هم مریض است حالا هر اشتباه کرده توبه میکند حالا ما توبه نامه را از کجا دریافت کنیم لطفاً راهنمایی بفرمایید ممنون از لطف شما بزرگوار ما اتباع افغانی استیم شیعه

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اعتیاد جرم نیست بلکه یک بیماری است اگر در زندان بسر می برد باید ببینید بابت چه عملی وجرمی زندانی شده است دوما توبه نامه را از جایی دریافت نمی کنند اگر رفتار اور در زندان خوب باشد واحد مددکاری ندامت وپشیمانی زندانی را ببیند به مقامات بالا اطلاع می دهد ...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صرف اعتیاد زندان ندارد
پیگیری کنید ببینید به چه جرمی زندان رفته

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خود ایشان باید اثبات نمایید که توبه کرده است و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اعتیاد جرم نیست.باید پیگیری کنید بابت چه جرمی زندان است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شخص ایشان اظهار ندامت وپشیمانی نمایید نیازی به توبه نامه گشتن نیست