مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو بابت مهریه

باعرض سلام خواستم بپرسم بنده دو روز قبل از ابلاغیه اداره ثبت خودرو خودم رو تو محضر بنام پدرم زدم بدون رد بدل کردن پول بخاطربدهیم به ایشان ولی تعویض پلاک سه روز بعد از ابلاغیه بود (البته ابلاغیه لازم الاجرا از اداره ثبت بدون احضار و تاریخ دادگاه) حالا میخواستم بدونم برای اینکه تاریخ انتقال تو محضر قبل از ابلاغیه بوده میتونم مانع توقیفش بشم سوال دوم اینکه هم تو سند هم تو کارت سبز 3دانگ از خودرو بنامم بود و سه دانگ به نام شخصی که خودرو رو با شرایط ازش خریده بودم وتو محضر بدون انتقال به بنده مستقیما به نام پدر زده شد با این حساب همسر بنده میتونه بابت 6دانگ خودرو مدعی بشه یا فقط روی همون 3دانگ که به نام بنده بوده میتونه اقدام کنه بسیار متشکرم از پاسخگویی شما.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

پدر شما به عنوان مالک باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را
مطرح نماید و با تنظیم لایحه دفاعیه
محکم دفاع نماید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام در صورت اثبات صوری بودن انتقال ایشان میتوانند سه دانگ خودرو را توقیف کنند.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را مطرح نماید