مشاوره حقوقی رایگان - الزام به انجام تعهد

با عرض سلام و ادب اینجانب در سال 99ازیه شخصی ده میلیون تومان مبل خریدم واز تاریخ 18تیرتاتاریخ 18مهر چهارفقره چک دوونیم میلیون تومانی دادم وبعد از اینکه چک اولی را پاس کردم بهش گفتم توانایی پرداخت این مبلغ دربرج راندارم وحاضر شدم مبلها رانصف قیمت بهش برگردونم وچکها راپس بگیرم.. بعد اون قبول نکرد وگفت چک‌ها بایک چک ضمانت پیش من باشه وشما درده تا قسط 750تومن هفتونیم باقیمانده اش راپرداخت کنید. ومن تاالان 6ونیمش راپرداخت کردم، ومن این یک تومن رانگه داشتم بعدازتحویل چک‌ها بهش بدم. ولی اون قبول دارنیست ومیگه من چک هارراجرامیگذارم وبه قیمت روز چک‌ها ومبل راحساب میکنم؟؟! یعنی میگه اون یک تومن دیگه قبول نیست وباید بیست میلیون دیگه پول بدید

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

به میزان مبالغ پرداختی و با ارایه دلیل و ندرک مثل شهادت شهود با تصاویر پیامکها و .. می توانید درخواست استرداد لاشه چکها را نمایید