مشاوره حقوقی رایگان - پارک ماشین در حیاط مجتمع

ما در یک مجتمع ده واحدی هستیم که فقط هفت واحد پارکینگ دارند آلان هم توافق شده که در حیاط ماشینی نباشد ولی یکی از همسایگان که خود سه ماشین و فامیلها هم سه ماشین دارند میخواهند در حیاط یک پارک آیا می‌توانند نه درغیر اینصورت چه باید کردایشان هر روز در حال اذیت کردن هم هستند و همینطور به صندوق مالکین هم بدهکار؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حیات جز مشاعات وباید با اجازه کلیه مالکین پارک خودرو صورت پذیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.