مشاوره حقوقی رایگان - سند مشاع

سلام. در روستایی زندگی میکنم که دارای حدود 500 نفر مالک زمین مشاعی وجود دارد با سهام مختلف
من حدود ده سهم سند دارم و چون یک فرد غریبه هستم وبقیه با هم فامیل هستند از سال اصلاحات عرضی با کتک کاری پدرم زمینهای مارا تصرف کردند وفقط حدود دوسهم زمین به پدرم دادند وبه اسم عرف روستا بین خودشون تقسیم وفرختند وهمیشه سهم مارا عرفی و خیلی ناچیز داده اند
حالا که پدرم فوت شد وسند به نام من شد من میتوانم از حدود 20 نفری که خودشون را نماینده ویا سرگروه کشاورزان معرفی میکنند وهمچنان به تقسیم زمینها به شکل عرف میپردازند شکایت کنم و تقسیم هایی را که جدیدا انجام داده اند و سهم مرا همچنان ناچیز مشخص کردند شکایت کنم و تقسیم نامه را باطل کنم؟
تشکر از شما

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله چنین حقی برای شما وجود دارد ولی کار ساده ای نیست و ما باید وارد عمل شویم چه پلا‌ک ثبتی مشاعی داشته باشد چخ نداشته باشد در مالکیت پدر شما و ید بعدی که شما باشید تفاوتی ایجاد نمی‌کند با ما در تماس باشید