مشاوره حقوقی رایگان - فوت حین انجام وظیفه

با سلام برادر اینجانب در سال 1380 سرباز نیروی دریایی ارتش بوشهر بوده و حین نگهبانی از منبع آب با اسلحه بوده که از منبع سقوط کرده و بعد از چند ماه بستری در بیمارستان فوت می‌کنه
جواب کمیسیون ماده 120 فوت حین انجام وظیفه ذکر شده است
آیا درصورت اعتراض به و پیگیری امکان داره که شهید محسوب بشه
کجا باید شکایت شروع کنیم
خیلی ممنون

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با توجه به کلیت توضحیات ممکن است ولی باید بررسی دقیق شود و در محاکم صلاحیتدار طرح دعوی شود و برعلیه بنیاد شهید در دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به رای کمیسیون ماده 120 اعتراض نمایید تا پرونده دوباره در کمیسیون استانی بررسی گردد و