مشاوره حقوقی رایگان - اثبات برای پرداخت اقساط مهریه

با سلام و خسته نباشی
بنده محکوم به پرداخت سالیانه 2 سکه شده ام.حالا تاریخ سر رسید اقساط مهریه 2 ماه گذشته و قادر به پرداخت نبودم و حکم جلب منو گرفتن اما 2 عدد سکه اقساط گذشته را به دادگاه نبرده ویکی رو سکه پرداخت کردم و یکی دیگه صحبت کردیم به 3 بار هر ماه یه مقدار از سکه رو نقدی بهش پرداخت کردم هرماه یک سوم پولشو حالا اون 2 تارو هم به دادگاه نگفته بابت 3 عدد سکه حکم.جلب گرفته حالا چطور میتونم ثابت کنم که اون 2تارو به خودش دادم و به دروغ شکایت کرده .اگه راهنمایی کنید ممنون میشم چون فقط الان شاهدفقط دارم برای اثبات حرفم و پیام های که بابت 3 ماه که نقدا بهش پرداخت کردم.

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اگر به حساب واریز کردید پرینت واریز را به اجرای احکام ارایه دهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید رسید میگرفتید.هر پرداختی به هر شکل رسید اخذ کنید.

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
ممکن است شهادت شهود معتبر راهگشا باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به اجرای احکام مراجعه نمایید و
ضمن تنظیم لایحه دفاعیه از خود دفاع نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد شهود اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام سکه ها را به اجرای احکام تحویل بدهید