مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

سلام و عرض ادب خدمت شما بزرگوار سوالی داشتم خدمتتون بنده پارسال برج 6 نود و نه در پیش فروش ١٧ ماهه ایران خودرو ثبت نام کردم و برنده شدم برای خودرو سمند سورن ال ایکس ای اف ٧ بنزینی و 53/000000 پنجاه و سه میلیون تومان برای خودرو ذکر شده واریز کردم و ماباقی را زمان تحویل واریز میکنم الان مشکلم اینه که سمند سورن ال ایکس ای اف ٧ بنزینی ثبت نام کردم والان میگن اون خودرو ذکر شده رو نداریم و تایک هفته قبل هم سایت رو نگاه کردم همین خودرو بود الان میرم سر سایت خودرو منو به سمند سورن پلاس تبدیل کردند که اصلا نه سمند سورن پلاس میخوام و نه توانایی خرید سورن پلاس دارم الان به میل خودشون میگن باید حتما یا سورن پلاس ببری یا رانا پلاس . میگن نمیتونیم خودرو رو برات عوض کنیم امکان نداره به هیچ وجه

الان من میتونم قانونی خودرو رو عوض کنم یا تبدیل کنم به خودرو دیگر
ممنون میشم منو راهنمایی کنید متشکرم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شرکت مطلقا نمی تواند شما را مجبور به خرید اتومبیل دیگری
نمایند
و اگر موعد تحویل خودرو رسیده است حتما بلا فاصله شکایت نمایید