مشاوره حقوقی رایگان - خونه

سلام وقتتون بخیر بنده خونه ای که همسرم بهم هبه کرده بود با صلح به یه شخصی انتقال رسمی دادم الان اون شخص می‌تونه قفل سازی ببره و قفل درب خونه رو عوض کنه. چون همسرم داخل اون خونه زندگی می‌کنه نمیخوام برام دردسر درست بشه فردا ادعای سرقت پول و ... کنه برا همین می‌خوام ساده ترسم پکن هزینه تروسریعترین راه ممکنه چی می‌تونه باشه.ممنون میشم زودترپاسخگوباشید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون طرح دعوا نمی تواند
و در صورتی که بدون حکم دادگاه اقدام کند ورود به عنف محسوب می شود

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام
مالک جدید باید دادخواست خلع ید مطرح نمایند