مشاوره حقوقی رایگان - هزینه شارژ یک باب مغازه

سلام خدا قوت،
من یک باب مغازه در یک مجتع تجاری دارم تقریبا 9مترمی باشد، میخواستم بدانم چگونه هزینه شارژ رومحاسبه میکنند.
باتوجه باینکه پاشاژ از لحاظ روشنایی و سرمایشی امکانات درستی نداره، استان خوزستان، خرمشهر

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به صورت عرف است از پاساژهای مشابه یا املاکی بپرسید یا از طریق کارشناس

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

در مجتمع های تجاری اگر نماینده مالکین نحوه خاصی برای شارژ تعیین نکرده باشد تقسیم بر اساس متراژ موقعیت، طبقه و صنف هر واحد متفاوت می باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

هزینه شارژ ماهانه توسط مجمع تعیین خواهد شد