مشاوره حقوقی رایگان - طلب از کارفرما

بند ه به مدت دوماه به صورت روز مزد به یکی از دوستان کار کردم ولی مزد هر روز را صبحت نکردیم ولی در عرف و عامه بنا روزی ششصدهزار ت مزدش هست ولی این اقا منو به کلک نترس حق تو میدم الان هر روز منو سیصدهزارت حساب میکنه ینی در واقع پانزده میلیون منو نمیده اون پولیم که زده به کارت خودم نزده به کارت خانم یا خواهر زده حالا من میتونم ادعایی مبنی بر ندادن پول به من رو داشته باشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
اگر هم چنین ادعایی مطرح کنید نامبرده میتواند علیه همسریا خواهرزاده شما دادخواست مطالبه وجه بدهد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق اداره کار پیگیری کنید.پولی که داده و به کارت خواهر یا خانم زده طبق توافق بوده و ایشان ثابت میکند.الباقی مطالبات را درخواست کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر شما چنین ادعایی را نمیتوانید داشته باشید ولی می توانید شکایت نمایید و