مشاوره حقوقی رایگان - اعتیاد

باسلام پدرم به رحمت خدا رفته منو برادرم ازدواج نکردیم من یه دختر جوونم تصمیم گرفتیم هرچی هستوبنام مادرمون بکنیم حالا برادر خیر ندیدم زندگیمونو جهنم کرده هرچی پول تو دستوبالمون هستو میگیره دود میکنه ماشینی که از بابام موندرو کرده محل دود کردنش اعتراضم که میکنی دست روم بلند میکنه و حرفای فوق العاده زشتو ناموسی بهم میزنه میخاستم بپرسم راهی هست از شر این آشغال خلاص شیم؟ کمپم نمیره کارم نمیکنه بلای آسمونیه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید
از طریق دادستان می توانید نامه بگیرید و ببرید کمپ

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در خصوص انحصار وراثت و تحریر و مهر و موم ترکه اقدام کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. درخواست مهر و موم ترکه و انحصار وراثت نمایید پیش از ان که هر چه هست از بین برود. . تا سهم هر کس مشخص شود. ضمنا ب جهت توهین و فحاشی و ازار بدنی از ایشان شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در خصوص انحصار وراثت و تحریر و مهر و موم ترکه اقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بحث تقسیم ارث با خشونت برادر دو موضوع متفاوت هستند برای ضرب و جرح و توهین می توانید از وی شکایت کنید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بهتراست ازایشان شکایت کنید ویابه کمپ بفرستید وازمادرتان بخواهید خانه رابشما صلح عمری کند

زهرا بهروزی

سرکار خانم زهرا بهروزی :

انحصار وراثت رو درخواست کنین و از طریق دادستان نامه بگیرید ببریدشون کمپ

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اگر زدن شما منجر به کبودی شده میتونید بروید و شکایت کنید تا با قانون طرف بشود. برای راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در خصوص ضرب و جرح باید شکایت کیفری مطرح کرد و در خصوص ماترک باید تحریر و تقصیم ماترک مطرح نمود