مشاوره حقوقی رایگان - چک بابت ضمانت

باسلام
وامی به مبلغ 30 میلیون تومان
دریافت نمودم وبه شخصی که ضامنم شده چکی به عنوان ضمانت که در متن چک هم قید شده به مبلغ 40 میلیون تومان دادم
ولی ایشان با معوق شدن 2 قسط از وام به مبلغ 3 میلیون رفته اقساط معوق بانک (3میلیون تومان )را پرداخت کرده و چک را برگشت زده واز بنده شکایت کرده حال بنده آیا میتوانم به عنوان خیانت در امانت شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیانت در امانت نتیجه ای نخواهد داشت.
دعوای حقوقی مناسب میتوانید مطرح کنید